Skönhetstips på fotoblogg

Jag vet detta inte är någon skönhets blogg men har ju bloggat om allt annat än foto ett bra tag men nu kommer här ett litet tips!

Denna tub köpte jag igår,jag skulle in och ha en primer eftersom min hud tenderar och bli glansig under dagen när jag har smink. Men istället rekommenderade hon denna tuben som gör att huden håller sig matt,dens huvudsakliga uppgift är alltså inte att få sminket att hålla eller något sånt utan att göra huden matt bara utan att torka ut den. Den innehåller bambu extrakt som ska göra att din hud får balans och typ suger upp din huds olja eller vad man ska säga. 

Jag testade den nu imorse och direkt när den torkat ser man verkligen hur matt huden blir jämfört med vad den var innan,testade den också lite igår (T-zonen,eftersom det är där jag blir oljig) för att se hur länge den höll och jag var till & med matt när jag vaknade imorse?!

Så jag rekommenderar verkligen denna kräm (trots jag knappt hunnit testa den) ,den innehåller 75ml och kostar 99:- på kicks så det är mycket för lite pengar! 

Puss & kram!
Allmänt | | Kommentera |

Ok-stämpel i baken på lovet

 Jaha..ytterligare ett lov som lidit mot sitt slut och imorgon är det tillbaka till skolan.
Detta lovet har varit en aning onödigt för mig då jag ändå bara suttit med näsan i skolböckerna hela veckan i princip men ja vad har jag mer gjort detta lovet,åkt in till lund med Emelie i andra klassen för att göra medialäxan och där tog vi även en fika på Mormors bageri vars brownie jag äääälskar! Jag har lyssnat på samma spotifylistor från det jag vakna vid 11 till det jag gick och la mig vid halv tre på natten,har plöjt igenom hela sweflix och sett nästan varje film där,saknat mina två fina höns (vars den ena hade födelsedag igår,hurra för min fina vän!!!),
tagit en tripp till ikea så nu sover jag i en dubbelsäng med dubbeltäcke och fyra kuddar-ja det är skönt,som sagt..pluggat och fått en hel del läxor gjorda eller halvklara iaf och avslutat lovet med ben&jerry's och pussar,vad säger ni,det låter väl inte het fel? Nej det tycker inte jag heller! Nu sitter jag iallafall här och är lagom lycklig över solen som skiner och blommorna som poppar upp utanför mitt fönster med andra ord- att våren är på väg!
 
Hoppas ni har en bra men lite blåsig vårdag eller vinterdag för er som bor högre upp i landet ;)
 
Vi hörs senare!
puss & kram
Allmänt | | Kommentera |

Atm
Allmänt | | Kommentera |
Upp