L.Y.C.K.A

 
 
Hej på er!
De senaste dagarna har jag varit i euphori. Vet ni vad? Jag fick jobbet på heltid! Det går inte att beskriva lyckan och friheten jag känner i min kropp! Konstigt ändå att när man har tur i kärlek har man otur i jobb och när man får otur i kärlek får man extrem tur i jobb. Efter min väldigt jobbiga period bara trillade anställningsintervjuer och jobb in som jag vet inte vad. Så igår hörde jag av mig till företaget då och fråga hur det blev för de lovade att de skulle höra av sig i slutet av förra veckan och vi pratade lite och han sa att de fått ett väldigt bra intryck av mig och att jag fått jobbet. När vi lagt på gick jag ut till pappa och storböla,första gången jag verkligen inte kunnat hålla inne tårarna,av glädje såklart! Asså jag är så sjukt glad! Går och ler hela tiden nu för att jag vet att jag kan flytta snart så fort en lägenhet jag vill ha blir ledig. Så på fredag ska jag ta ut glädjen med att flytta lite i förskott genom att åka till ikea för shopping med en vän!
 
På tal om den här vännen,jag är så otroligt glad vi tagit kontakt igen efter några år av tystnad. På något vis känns det lika naturligt då som nu att gå till henne om jag behöver snacka! Så efter att inte ha umgåtts på typ 3 år träffades vi i måndags över en fika och det kändes så kul att börja umgås igen,har verkligen saknat det! Så hoppas vi kommer ha mycket kul ihop igen framöver!
 
Just nu sitter jag och bläddrar igenom alla inredningssidor jag kan komma över och drömmer lite och funderar på vad jag ska köpa på ikea på fredag men sålänge tills jag själv vet exakt vad jag ska köpa får ni lite bilder på saker jag vill ha. Efter jag kollat färdigt ska jag hoppa ner under täcket för imorgon blir det att åka in till stan för att fika med två kompisar,mys!

Hoppas ni haft en bra dag & sov gott!
Natti!
 
/Alice
Allmänt | | Kommentera |

Lägenhet

Hej på er! Det har nu gått en månad sen vi hördes sist,dagarna efter mådde jag ännu värre då nya saker kom upp och slet mig i stycken men nu är jag på bättringsvägen och har till och med mått bra och haft kul periodsvis så det känns bra. Jag har hunnit jobba en del,en vecka på läger,på felix bland gurkorna och även gått och skaffat mig ett ''timmis-jobb'' på en hamburgarkedja i byn så det känns skönt att det börjar rulla in lite cash.
 
På tal om cash går det här med lägenhet runt i mitt huvud 24 timmar om dygnet sen jag var tvungen att flytta hem igen. Även om jag älskar min familj mår man liksom inte bra av att vara hemma när man flyttat en gång. Ovan på det så håller min syrras rum på att bli renoverat så hon och jag delar på mitt rum med alla mina saker från lägenheten,vill seriöst klättra på väggarna,får panik på den lilla ytan! Jag var på intervju för ytterligare ett jobb i tisdags och herrej****r (om man får säga så) vad jag vill ha det jobbet! Först och främst är det på heltid så det är 7.30-17 varje vardag,hatar inte veta när man ska jobba nästa gång så schema är bäst,dessutom kräver linjen jag vill gå på sen att man måste jobbat 18 månader heltid innan man får söka in så detta hade varit så himla perfekt. För att inte glömma att jag har råd med lägenhet!!!
Jag hörde med en hyresvärd jag känner som sa där var en ledig i november,säger bara som Morran ''jag vill haaaaaa''! 
 
Sitter dagar ut och dagar in och drömmer om att få handla bestick och handdukar haha...inte de roligaste sakerna kanske men jag längtar så himla mycket! Och tänkt så mysigt jag kommer ha det,kunna ta hem vem jag vill när jag vill,sleepovers med kompisar och har redan tvingat en kompis att komma på drinkkväll. Ja mamma är nog rätt trött på mig nu,hon påstår jag säger ''jag vill flytta'' 15 gånger om dagen men säger det faktiskt bara 5 gånger/dagen men det kanske är 5 för mycket haha...
Jag har redan hunnit och skriva en lista på allt jag behöver och går och kikar på mina saker som står och samlar damm flera gånger om dagen,försöker verkligen försöka räkna ut om jag klarar det med min ekonomi jag har nu om jag inte får jobbet jag väntar svar från. Vill så gärna bli självständig igen om man kan säga så..
 
Men nu ska vi snart hämta lillasyrran hos kompis och sen köpa glass,behövde bara skriva av mig lite av min längtan nu medans jag var på ganska bra humör!

Ha en bra kväll så hörs vi nästa gång!
kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp