6 December

 
Hej på er trogna bloggläsare!
(tänker inte ens be om ursäkt denna gången för dålig bloggning för jag har ingen..)
Har hänt en del sen vi hördes av sist,sist satt jag på jobbet i lund och mådde dåligt för att vara där och för att jag inte var vid turkost vatten och värme. Det sistnämnda stämmer fortfarande men det första är äntligen över,som jag sa i något inlägg sa jag upp mig från gamla jobbet. Har också sagt till mig själv aldrig mer,går hellre arbetslös i livet än jobbar där eller på något liknande igen.
 
Imorgon går jag iaf in på 3:e veckan på nya jobbet utan prestationsångest,bättre lön,närmre hem och goa kollegor (vilket det var på gamla stället också men ändå). Det skönaste är nog att jag faktiskt inte måste prata så munnen brinner direkt när jag gått upp på morgonen faktiskt...
 
Lite annat som hänt är väl att första snön kom som ni säkert märkte,samma dag som jag var på fest så sådär mitt i natten var det bara ut i klänning och converse att putta bilar som satt fast sen traska hem mitt ute på vägen för det inte gick att gå på trottoaren,inte mycket man kände i benen/fötterna när man väl var hemma. Snön försvann tack och lov ganska snabbt men sen dess har det i pricip pissregnat hela tiden...hatar regn ännu mer än snö...och nu såhär vid juletid kan den gärna komma tillbaka...
 
Hade inflyttningsfest,det räcker att säga det var trevligt sen lämnar vi det där haha...fick förresten världens finaste stora kopp av min fina Sofia som används flitigt tillsammans med chokladen som ni också ser på bilden. Så sjukt gott,man tar i några teskedar i sin varma oboy och det blir ännu mer mumma!
 
Dagen efter där åkte jag till ikea för att skaffa mig lite saker så jag kunde få lite julstämning här hemma,så nu har jag min söta lilla gran pyntad,paket inslagna,adventsljus uppe,julstjärna,julfilmer på tvn,pepparkakor i skåpet,lussebullar i frysen,fudge i kylen och snart ska jag gå ner och köpa grädde och mandel så jag kan göra lite knäck,åååh vad jag längtat efter knäck! Julmys när det är som bäst helt enkelt! 
 
Så nu ska jag traska ner till affären i äckelvädret...kommer blåsa bort...men vi hörs när vi hörs!
Kram
Allmänt | |
Upp