Hooked on you

Jag antar det är rätt många som sitter och fördriver tiden på youtube nu för tiden och jag är inte ett undantag. Har under en väldigt lång period följt Therese Lindgren som förövrigt är min favvoyoutuber och för någon månad sen släppte hon ju sin webbshop och åååh vad fina grejer där är! I början av veckan var jag iaf där inne och kikade efter en ny neccesär eftersom min är för liten och de är ju helt galet snygga! Jag tog då den ni ser på bilden där det står ''makeup is my therapy'' hade sån beslutsångest men fick bli denna i slutet! Beställde även hem halsbandet som ni ser,har blivit helt fast (hooked ;) hehe..kul där Alice...) på guldiga smycket nu på sista tiden och matcha det med svarta klänningar!
För er som inte vet heter märket Hooked On You och sidan är då såklart hookedonyou.se så det är mitt tips till er såhär en lördag morgon om ni letar efter simpla men enormt snygga saker som posters,necessärer,smycken,skal och lite annat smått och gott!
Hoppas ni får en fin lördag kompisar!
 
Kram
Alice
Allmänt, Produkter/tester | gold, golden, hooked on you, hookedonyou, makeup, makeup is my therapy, necessär, smycken, therese lindgren | |
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

Ohh fint halsband :)

Svar: Ja visst är det! :)
Alice Karlsson

Upp