Random saker om mig

Höll på att skriva godmorgon...men hej på er! Klockan är nu 21.36 och jag sitter i sängen och försöker hålla ögonen öppna för att få publicerat detta inlägget.
Om ni kunde förstå så slut i kropp och knopp jag är! Har fått sova cirka 5 timmar varje natt vilket är extremt lite sömn för att vara mig. Har börjat 3 timmar tidigare varje dag förutom i tisdags och sen jobbat 10-12 timmar som längst vissa dagar. Som idag,började sju slutade halv sju. 
Går knappt att förklara vilket zombie-mode man är i de sista timmarna på jobbet...men det visas bra på lönen!
Tänkte iaf publicera detta inlägget med lite random fakta om mig nu innan jag ska sova!
Godnatt på er!
 
* När jag kommer hem drar jag ner strumporna över halva foten så det som är främst på strumpan slänger när man går. Det är någon konstig grej min pappa alltid gjort och av någon anledning jag med..det är iaf jätteskönt haha!
 
*Jag är den tjejen som andra tjejer inte trodde fanns. Nämligen den tjejen som tar slut på schampoflaskan före balsamet. Mest för jag alltid glömmer eller är stressad...
 
*Blir i princip aldrig avis på folk när det går bra för dem men kan känna lite smått avundsjuka på de som lyckas hålla sin blogg vid liv. Jag vet om att jag kan om jag bara vill men tiden alltså.... Är avis på de som har tid att lägga ner tid på sin blogg helt enkelt! 
 
* Jag måste lyssna på musik exakt varje dag annars blir jag lätt ''deppig''
 
*Även om jag bara bor med en katt och han inte kan prata tyvärr så är jag så sjukt glad jag har honom. Han var hos mamma och pappa en natt när jag hade fest och har aldrig känt mig så ensam som dagen efter när jag vaknade utan kise...
 
* När jag gör mackor MÅSTE pålägget täcka HELA mackan annars kan jag inte äta den. Täcker den inte hela drar jag av tillräckligt stor bit av tex osten som hänger från kanten för att täcka alla ''hål''.
 
* Ibland när jag har mycket disk ser jag att åka hem till mamma och pappa som en extremt dålig ursäkt för att slippa diska...
 
*Ändrar någon på något i mitt hem (eller rum när jag bodde hemma..) när jag ställt det på ett visst sätt kan jag bli jättesur. Började tom gråta en gång för några år sedan för mamma möblerat om mitt rum utan att fråga haha...sen spendera jag hela natten på att sätta tillbaka varenda pryl på sin plats..
 
* Vet inte hur jag ska förklara detta men har ett behov av att alla koppar måste stå på ett visst sätt. Det gäller både här hemma och hos mina föräldrar. Kommer jag dit och ser att kopparna står med öronen utåt får jag spel och ändrar om alltihop. Alla koppar måste stå med öronen snett mot höger in mot väggen. Likadant har man två led koppar och fem koppar så kan det inte stå 3 i ett led och 2 i det andra utan då måste den 5:e muggen stå mitt mellan med örat mellan de andra två muggarna. Asså detta låter enormt stört när jag själv läser det nu men jaja,man får ju bjuda på sina konstiga ideer right?
 
Herregud har jag en liten släng av ocd eller? Låter nästan som det...
 
Aja hoppas ni haft en bra torsdag så hörs vi!
Kram
Allmänt | |
Upp