Tattoos

 
Hej Kompisar!
Läget? Men mig är det sådär. Som vissa av er vet jobbar jag på bring och hjälper även till på den sidan som delar ut posten så imorse hade det kommit snö och det var dags för mig att cykla ut,tro f-n då att jag kör och halkar. Får man sne på en postcykel är det omöjligt att styra upp,så jag stuka foten och fick åka hem så ni ligger jag i sängen och kvider för jag inte kan gå och handla redbull hehe...
 
Jag hoppas ni haft en fin jul och nyår förresten,det har iaf jag haft! Längesen jag hade en så rolig nyår faktiskt!
Även om jag saknade ha mina fina tjejkompisar runt om mig fick jag ändå en mycket lyckad kväll och gick och la mig nöjd med kvällen ungefär vid fem på morgonen,en lyckad kväll som sagt!
 
Som ni ser på bilderna sitter mina tattueringar äääääntligen där! Fy vad den på handen gjorde ont,förstår verkligen inte de som säger det är skönt för det var det verkligen inte! A.et står iaf för min syster och det i nacken är min födelsedatum som jag sedan i framtiden ska fylla på med mina barns datum. Jag ska tillbaka till studion och få tillrättat det sista V.et som är för kort jämfört med de andra siffrorna men det blir inte för än det andra läkt helt.
 
Jag hade iaf tänkt att jag skulle försöka knåpa ihop lite tidsinställda inlägg till er medans jag faktiskt har tid och lust. Det är så otroligt svårt att hinna med att blogga när man jobbar,är dessutom så fruktansvärt trött i huvudet när jag kommer hem så orkar inte ens tänka på bloggen! Så  nu ska jag göra det och sätta igång en mysig lista på spotify så hörs vi!
 
kramisar!
Allmänt | |
Upp