Mitt år

 
 
Januari: Jag fyllde år och Lisa kom och firade med massa onyttiga bakverk.Jag var beroende av att fota ljusa och lite gula bilder,kameran ville aldrig som jag ville så jag blev aldrig nöjd med mina bilder. Lisa hade inte haft sin kamera så länge så jag lärde henne i stort sett allt jag kunde och sen fotade vi bokeh i hennes trädgård.  Jag fotade min första stjärnbild. Årets första snö kom och det var sjukligt kallt och slaskigt.
 
Februari: Kameran ville fortfarande inte som jag ville eftersom den var sönder och jag blev/är inte nöjd med dessa bilder heller. Jag Fotade månen och gjorde en ny redigering av stjärnbilden tilsammans med månen. Och det var fortfarande fett kallt...
 
Mars: Mamma fyllde år,det blev varmare och blommorna tittade fram.Jag tog vampyrbilderna på min lillasyster och det hände inte så mycket mer den månaden.
 
April: Lisa fyllde år,vilket jag faktiskt inte minns vad vi gjorde men vi var säkert inte normala i allafall...
Jag fotade en del naturbilder och sen föt månaden på i skolan och jag var nervösare än någon som skulle tävla i typ os eller något pga allt som skulle göras i skolan och så.
 
Maj: Kärlekens månad skulle man kunna säga,min fina lilla kusin fyllde två år,jag och Jakob hade ett år tillsammans (vilket inte många människor visste om,hehe) och jag fick en fin ring och en ros,lite kul att de som visste om det trodde han skulle ge mig en förlovningsring. Jag spenderade mycket tid tilsammans med härliga vänner och fotade underbara rosa träd utanför min mormors hus.
 
Juni: Värsta månaden någonsin men samtidigt den bästa! Jag gick ut nian,lämnade frostaskolans dörrar bakom mig och alla underbara lärare som är världens bästa... Hade jag jag fått ''göra om'' dessa tre åren igen hade jag lätt gjort det. Alla betydde/betyder så mycket för mig och jag hade verkligen riktigt kul tillsammans med klassen och lärarna! Lärarmiddagen kom och alla var så fina! Jag dansade i stort sätt häcken av mig tilsammans med klassen och några till och lärare,haha tror aldrig jag haft så kul i skolan! Dagen efter var den sista dagen där och jag trodde hela dagen att jag skulle kunna undvika gråta. Jag klarade det faktiskt tills jag och några tjejer skulle gå in och krama får fysik lärare och hon säger till oss ''åh vad fina ni är'' och gav oss en kram,jag är äckligt känslig mot sånt! Jag går ner för trapporna igen och tårarna bara rinner av mig,och nedanför står hela klassen och tittar på mig sen sekunden efter står alla tjejer i fina 9b och storbölar♥ Vad kan jag säga,jag älskar den klassen och ingen klass i världen slår er, ni är bäst 9b!
 
Juli: Denna månaden bestod av regn,regn,regn och lite fotograferande av blåa blommor och en annorlunda liten photoshoot med mig själv. Höjd punkten var förståss när lilla Hugo kom till världen!♥
 
Augusti: Jag fotade de första bilderna på Hugo på hans första besök hemma hos oss. Jag gick och köpte jojo sommarkort men fick två så jag åkte runder i skåne så mycket jag bara kunde.Jag och Lisa tog den årliga knäppisbilden, vi fotade vid vomb,jag fotade paljettporträtt, visade er en sneakpeek på mitt fotojobb av kommunen och jag var allmänt lat den månaden tills jag började på Jensen och allting slog mig i ansiktet och jag bara sjönk och sjönk betygsmässigt...
 
September: Jag fotade gulliga bilder tillsammans med jakob,blev insiprerad av Alice i underlandet och lillasyster fick stå modell och jag fotade nyabilder på vovven min.
 
Oktober: Fotade de bästa självporträtten jag tagit,var ute i skogen och fotade och lekte med min lilla kusin,fotade fler bilder på den minsta kusinen,fotade och skrev om självförtroende på bloggen vilket drog till sig fina kommentarer men även ''räliga'' människor som inte kunde lämna mig i fred... och det var en helt vanlig tråkig månad och jag trivdes inte alls på skolan och mådde bara väldigt dåligt av den,men jag stod ut.
 
November: Jag tog ''don't smoke'' bilden vilket många tyckte var en väldigt bra bild som stod för något bra. Jag lekte i photoshop med tattoos och jag fotade bröllop. Och efter ett halv år med en halv fotovägg hade jag äntligen samlat ihop bilder så att jag kunde fylla andra halvan av väggen också.
 
December: Barnens månad kanske? Mappen från december består i stort sätt bara av barnbilder,men de är ju så söta! Jag tog också den bästa barnbilden jag tagit på minsta kusinen Hugo och jag avr och fotade syskon för att utöka min portfolio och hemsidan fick en makeover! Jag bestämde mig för att jag inte kunde gå på en skola och må dåligt och hittade snabbt en liten skola som känns mer som frosta och har gått där i en vecka,klart det är svårt i början att komma in och lära känna alla men det löser väl sig så småning om.
 
 
 
Det var i stora drag mitt år,tack till alla som varit med och gjort mitt år väldigt bra! 
Läsvärt, Videos | | Kommentera |
Upp